Welke producten verkopen goed online
28 juli 2015 

Welke producten verkopen goed online

Welke producten verkopen goed online? Dit is lastig om te zeggen. In principe zijn de meeste producten wel geschikt om online te verkopen. Het is van belang dat de webwinkel goed wordt gevonden op Google op de producten die je verkoopt. Als dit het geval is, dan zal je merken dat de verkopen vanzelf wel gebeuren.

Download direct de Tips Voor Een Succesvolle Webwinkel

Template not found..

Hoe kies je de meest geschikte producten om online te verkopen?

Als je niet weet wat te verkopen dan is dit een bruikbare tip waarmee je bijna zeker bent dat je webwinkel een succes gaat worden.

Tip 1: Kijk op Ebay.nl
Kijk bijvoorbeeld op Ebay.com naar de top 10 meest verkochte producten in de afgelopen maand. Kies een product uit de top 10 waarvan jij denkt dat het zal aanslaan. Zoek vervolgens een leverancier en begin met het opzetten van een webwinkel. Zo simpel kan het zijn.

Tip 2: Gebruik de zoekwoorden tool van Google
Als het jou niet uitmaakt wat je verkoopt en het puur draait om verkoop, dan is dit een gouden tip. Gebruik de zoekwoorden tool van Google om te kijken waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Je ziet met deze tool hoe vaak en hoeveel mensen een bepaalde zoekterm intypen op Google. Op deze manier krijg je inzicht in de behoefte van de consument. De zoekwoorden tool kun je vinden in Google.

Niche producten verkopen het beste online

Het klinkt misschien erg logisch, maar online verkoop je de meeste producten wanneer je actief bent in een bepaalde nichemarkt. Het grote voordeel van het kiezen van een nichemarkt is dat je al snel als specialist gezien kan worden. Een bijkomend voordeel is dat je op een strategische manier Google posities kan gaan veroveren. Het is vanzelfsprekend dat een goede Google positie cruciaal is om online succesvol te worden.

Welke producten kan je online gaan verkopen?

Twijfel hier niet te lang over. Het is natuurlijk erg lastig om te gaan concurreren met de grote spelers. Houd hier dan ook rekening mee in je assortimentskeuze. Ik zou het niet aanraden bijvoorbeeld om Flatscreen televisies te gaan verkopen, maar denk  bijvoorbeeld aan HDMI kabels als leuke nichemarkt waar je je op kan richten.

Misschien vind je dit ook interessant: 

Download direct de Tips Voor Een Succesvolle Webwinkel

Template not found..
Huseyin Gurbuz
Door

Huseyin Gurbuz

op 10 Nov 2016

Bedankt voor de handige tips. Wil heel graag een webshop beginnen, maar weet nog niet hoe. Heb hier wel nuttige informatie gekregen. Top

Dennis
Door

Dennis

op 31 Jan 2017

Dank je voor de leuke tips, ik ga online laptops verkopen en ga beginnen dankzij jou artikel met top 10 laptops. Veel bruikbare informatie.

Jerke Kooistra
Door

Jerke Kooistra

op 16 Mar 2017

Top artikel, de online markt wordt steeds groter. Wij kopen faillissementen en containers op. Dit gebeurd nog veel fysiek en niet online. Maar wellicht een idee om dit toch op te pakken.

BestAlannah
Door

BestAlannah

op 10 Aug 2019

I have noticed you don't monetize jenrmarketing.nl, don't waste your traffic, you can earn extra cash every month with new monetization method. This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle: murgrabia's tools

science
Door

science

op 10 May 2020

Very good blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I'm hoping to start my own website soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I'm completely overwhelmed .. Any suggestions?Bless you!

test
Door

test

op 29 Oct 2021

Very good blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I'm hoping to start my own website soon but

Reactie plaatsen