Deze website maakt gebruik van cookies

Een website die werkt...

''Met veel plezier bouw ik websites die het verschil maken: een website die jouw onderneming helpt groeien en slagen.

Krachtige en aantrekkelijke websites bouwen is al bijna 10 jaar mijn passie!

Wil je meer klanten aantrekken met je website?

Je hebt weinig aan een website als de website niet goed wordt gevonden op Google. Potentiële klanten zijn op zoek via de grootste zoekmachine “Google” naar jouw diensten/producten. Wanneer de website goed wordt gevonden op Google krijg je meer bezoekers en meer aanvragen via de website.

En dit is waarom je een website hebt.

Website Goed gevonden

Veel ondernemers lopen tegen een aantal zaken aan:

 1. Merken weinig van het effect van de website
 2. De website is niet goed vindbaar op Google
 3. De website kost alleen maar tijd en geld
 4. De website realiseert geen nieuwe klanten
 5. Weten niet waarom de website geen nieuwe klanten realiseerd
 6. De website bouwer zal het vorige week al hebben gedaan.... 


Wil je een website om meer aanvragen te krijgen?

Eerste Pagina op Google

Meer aanvragen via de website

Eén aanspreekpunt voor je website

Een website waar je trots op bent

Sinds de uitrol van mijn website heb ik al verscheidene opdrachten binnen gehaald. J&R Marketing staat voor mij voor Persoonlijk en meedenkend.

André Smeltekop - timmerbedrijfsmeltekop.nl

Wij maken en ontwikkelen websites vindbaar voor ondernemers

Wij bouwen professionele websites voor ondernemers voor het realiseren van nieuwe klanten via het internet. Hiernaast ontwikkelen wij grafische websites die strak worden weergegeven in een mooie lay-out naar de wens van de klant. Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om te surfen op het internet. 'Mobile responsive websites' zijn tegenwoordig een must als je online wilt gaan ondernemen. Wij maken de website zó dat deze zowel op de laptop, tablet als op mobiele apparaten goed wordt weergegeven.

Professionele website voor ondernemers voor het realiseren van nieuwe klanten

Website mobiel vriendelijk

Het bezoek van websites met een mobiele apparaat is de afgelopen twee jaar met 50% gestegen. Het is van belang om websites zó te ontwikkelen dat mobiele bezoekers er zonder problemen gebruik van kunnen maken. J&R Marketing heeft deze expertise in huis. Wij kunnen de website volledig ‘mobile friendly’ maken, zodat ook bezoekers die de website bekijken via mobiel, tablet of een andere mobiele apparaat dit zonder problemen kunnen doen.

Website eenvoudig zelf beheren

J&R Marketing werkt met een Content Management System (CMS). Dit betekent dat je niet meer afhankelijk bent van een externe partij wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren op de website. Met ons systeem heb je hiervoor zelf de middelen in huis. Je kunt zelf eenvoudig teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, nieuwe pagina’s opzetten en dit zonder technische kennis. Loop je toch ergens op vast? Je hebt binnen J&R een vast aanspreekpunt die je verder helpt.

Samen jouw succes verbeteren?

 • Sinds 2009 ondernemers online vindbaar en winstgevend maken
 • Winnen op Google - veel klanten op eerste pagina
 • Hoge conversie en zichtbaarheid
 • Persoonlijke benadering centraal
 • Doorlopende doorontwikkeling online marketing strategie
 • Website om resultaat mee te behalen 

Eén aanpreekpunt voor je website

Wij maken sinds 2009 ondernemers succesvol op het internet. Krachtige online marketing is onze passie.
Wij gebruiken bewezen en geteste strategieën om jouw onderneming te laten winnen op het internet.


''Zou je graag meer bezoekers aantrekken? Zorgen dat deze bezoekers veranderen in trouwe klanten? Dat kan. Wij maken sinds 2009 ondernemers succesvol op het internet''

René van der Werff

Google Specialist & co-eigenaar

Wanneer je J&R Marketing belt krijg je meestal mij aan de lijn. Ik geniet het meest als ik creatieve en krachtige oplossingen verzin voor onze klanten. Deze vervolgens uitvoeren en de resultaat boeken is waar ik het voor doe.

Jopa Ivos
Google adverteren & co-eigenaar

Nadat je een krachtige website hebt laten bouwen begint het echte werk. Ik duik al meer dan 10 jaar vol overgave in de wereld van online adverteren. Google Adwords, Facebook adverteren en krachtige Retargetting campagnes. Gaan we jouw website ook vindbaar maken?

Sander van den Maagdenberg

Copywriting & Storytelling

Hoe komen mensen in beweging? Waarom kiest iemand voor jou, in plaats van iemand anders? Wat houdt jullie vervolgens bij elkaar? Het antwoord op deze vragen is doorslaggevend voor jouw succes en plezier als ondernemer.

Sinds de ondersteuning van J&R zijn de maandelijkse kosten voor google-adwords met enkele honderden euro's per maand gedaald en het aanmeldingen met 30% gestegen. We zitten momenteel in een fase waarin we het werk nauwelijks aankunnen. Wat wij zeer prettig vinden aan de samenwerking met J&R is dat ze openstaan voor feedback en zich goed verdiepen in de wereld waarin wij werken, waardoor ze de juiste marketingstrategieën weten in te zetten.

Ruud en Hilde Zuurman - inrelatietherapie.nl

Bekijk onze projecten

Leer ons ook kennen!

J&R Marketing maakt bedrijven vindbaar op Google met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Wil je ook een website die goed wordt gevonden op Google?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek:
050 – 280 8875