Hoe krijg je meer bezoekers op de website?
18 november 2014 

Hoe krijg je meer bezoekers op de website?

Een krachtige website zonder bezoekers bestaat niet. Na het creëren van een website, is het van belang om te kijken wat de beste methode is om bezoekers naar de website te trekken. Lees hieronder een aantal manieren waarop u meer bezoekers op de website kunt krijgen.

Google SEO

Het mooiste is als u bezoekers via Google op uw website kunt krijgen. 90% van de zoekopdrachten in Nederland gebeurt op Google. Organisch hoog scoren in de zoekmachines is van groot belang en het wordt steeds belangrijker. In tegenstelling tot elk ander (online) marketingkanaal zijn de mensen die zoeken via Google ook daadwerkelijk op zoek naar producten of diensten in uw branche. Als deze bezoekers op uw website/webwinkel komen is de kans groot dat er een conversie plaatsvindt.
Zorg voor een goede Google strategie!

Google Adwords

Naast dat het belangrijk is om de gratis bezoekers uit Google naar de website te trekken is het ook mogelijk om te betalen voor de bezoekers van Google. Hiervoor kan Google Adwords worden ingezet. Google Adwords is ideaal om in te zetten, omdat uw doelgroepen op zoek zijn naar bedrijven zoals die van u. Alle resultaten zijn meetbaar en u bent direct vindbaar op Google. Krachtige opzet van de Adwords campagne, constante bijsturing in combinatie met doordachte landingspagina’s is de sleutel tot een winstgevende Adwords campagne. Het beheren van de Google Adwords campagnes is een vak apart. Begin hier niet zomaar aan, anders is het al snel weggegooid geld. Laat u altijd adviseren door een Google Adwords specialist.

Social Media inzetten om meer bezoekers naar de website te krijgen

Het gebruik van Social Media wordt steeds meer toegepast door ondernemers. Niet gek, het is gratis en heeft een enorm bereik. Op Facebook, Twitter en YouTube kunt u potentiële klanten vinden en zij vinden u. Bedrijven die vandaag nog gebruik maken en kennis opdoen van de ontwikkeling en mogelijkheden van Social Media zullen hier later de vruchten van plukken.

Door goede strategieën toe te passen en de juiste berichten te plaatsen, is het voor elke onderneming mogelijk om succes te behalen op Social Media.

Affiliate Marketing

Uw dienst of product een enorme boost geven op korte termijn? Dan is het goed om Affiliate marketing in te zetten. Wat is Affiliate marketing? Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij andermans producten/diensten worden gepromoot in ruil voor een bepaalde commissie.
“Voorbeeld” Stel u verkoopt hondenvoeding online. Dan kan het interessant zijn om bijvoorbeeld alle dierenklinieken te benaderen voor een banner op de website. Wanneer een sale plaatsvindt via één van de websites dan houdt het affiliate- systeem dit allemaal bij. Zo betaalt u alleen naar resultaat en kunt u honderden gratis verkopers voor u aan het werk zetten.

Video marketing

Jarenlang was online video een dure investering. Maar nu is de technologie zo ontwikkeld dat het voor elke onderneming mogelijk is om aan online video marketing te doen. Video marketing heeft verschillende voordelen.

 •  Het is goed voor je SEO resultaten
 •  Potentiële klanten krijgen een beter beeld van het bedrijf
 •  YouTube is na Google de grootste zoekmachine
 •  Is goed voor het onderscheidende vermogen
 •  Toevoeging op de Social Media strategie

Grote ondernemingen, hebben video marketing al ontdekt.

Ondernemers die goed gevonden worden op het internet:

 •  Hebben meer tijd om de eigen dienstverlening te verbeteren
 •  Hebben constante aanvraag voor producten/ diensten
 •  Werken AAN de business in plaats van IN de business
 •  Hebben meer tijd over voor leuke dingen
 •  Krijgen de leuke klanten
 •  Op de werkvloer heerst een goede werksfeer

Lees meer over de Google vindbaarheid verbeteren: 

Reactie plaatsen