Page content

Social succes?

Altijd direct in contact met de doelgroep!

Social Media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen die het mogelijk maken om informatie met elkaar te delen via het internet. Ondernemers hebben het vaak te druk voor het plaatsen van berichten op Social Media. Het uitbesteden van de Social Media-beheer kan hiervoor een oplossing zijn.

Target with three arrows isolated

Doelgerichte campagnes

Wij ontwerpen en ontwikkelen Social Media-campagnes. In de afgelopen jaren hebben wij constant nieuwe media omarmt, hebben we het mobiele verkeer omgezet in klanten en verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIN, ontdekt als krachtige marketingkanalen. Door op de juiste momenten en kanalen de juiste berichten te plaatsen en door te meten wat deze berichten opleveren behaal je resultaat.

Bespaar tijd!

Altijd aanwezig op Social Media, zonder hier daadwerkelijk mee bezig te zijn? Dit kan! Door het Social Media-beheer uit te besteden, worden de Social Media-kanalen ook in drukke tijden goed beheerd en actief gehouden met aantrekkelijke content. Met behulp van deze unieke dienst zorgen wij er niet alleen voor dat de Social Media-kanalen constant blijven groeien, maar wordt er tevens creatieve content geschreven en onderhouden.

Social-Media-klok
groot-bereik-social-media

Naamsbekendheid

Social Media is een ideale manier om de naamsbekendheid te vergroten, een goede online reputatie op te bouwen en in contact te komen met de doelgroep(en). Voor elke onderneming is Social Media interessant om in te zetten. Zet je Social Media nog niet bedrijfsmatig in? Dan mis je een hoop kansen.

Jarenlange ervaring

Wij beheren al jaren de Social Media-kanalen voor verschillende organisaties. Het gaat om Social Media als Facebook, Twitter en Youtube. Wij bieden organisaties hulp bij het beheren, monitoren en actief houden van de online communities. Laat je onderneming ook profiteren van onze kennis. Binnen afzienbare tijd laten we zien wat Social Media voor je kan betekenen. De ervaring is er, de erkenning ook. Maak van ons jouw Social Media-specialist!

jarenlange-ervaring-social-media

Begin de samenwerking

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden op het internet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek: 050 – 280 8875.

afspraak-maken