Wat is Google Adwords

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Het woord advertentie schrikt veel mensen af, want zoals bij veel advertentieplatformen dient er betaald te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren met Google Adwords. Maar dit is in veel gevallen niet nodig. Google Adwords kan voor veel ondernemingen een wereld van verschil maken in het aantal verkopen, offerte aanvragen en in het werven van nieuwe klanten. Google Adwords kan op verschillende manieren worden ingezet.

 •  Demografische gebieden van doelgroep(en)
 •  Relevante zoekwoorden voor de onderneming
 •  Gewenste dagen van de week
 •  Gewenste tijden van de dag
 •  Alleen gevonden op de gewenste producten/diensten

Alle resultaten zijn meetbaar en u bent direct vindbaar op Google. Krachtige opzet van de Adwords campagne, constante bijsturing in combinatie met doordachte landingspagina’s zijn de sleutel tot een winstgevende Adwords campagne en dus succes!
Het beheren van de Google Adwords campagnes is een vak apart. Begin hier niet zomaar aan, anders is het al snel weggegooid geld. Laat u altijd adviseren door een Google Adwords specialist.

Voordelen van Google Adwords

 •  Direct goed gevonden op Google
 •  Meer relevante bezoekers op de website
 •  Alleen scoren op relevante zoekwoorden
 •  Meer conversies
 •  Kosten en baten zijn heel overzichtelijk
 •  Sturen op rendement

Met een krachtige Google Adwords- strategie bereiken onze specialisten bezoekers in de gewenste demografische gebieden. Google Adwords is ideaal om in te zetten, omdat uw doelgroepen op zoek zijn naar bedrijven zoals die van u. Alle resultaten zijn meetbaar en u bent direct vindbaar op Google.
Onze Google Adwords specialisten brengen onze praktijk kennis over op uw website. Krachtige opzet van de Adwords campagne en constante bijsturing in combinatie met doordachte landingspagina’s zijn de sleutel tot een winstgevende Adwords campagne en dus succes!
Verschillende vormen van Google Adwords adverteren

Geld uitgeven en niet weten wat er voor terugkomt

Geld uitgeven en niet weten wat er voor terugkomt. In deze tijd is dat ondenkbaar. Thank you internet! Het adverteren op het internet heeft zoveel meer voordelen als we het vergelijken met de tijd voor het internet.

Google Adwords uitproberen

Adverteren met Google Adwords kost geld, maar veel belangrijker is hoeveel het u oplevert! Omdat wij uw campagnes continu analyseren en optimaliseren, zorgen wij voor een maximaal bezoekersresultaat. Dit zal logischerwijs leiden tot meer klanten.

Wat is Google Adwords

Benieuwd naar de mogelijkheden?

J&R Marketing maakt bedrijven vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Google Adwords is een ideale manier om meer klanten te krijgen door middel van het internet.
Ook benieuwd naar uw mogelijkheden op het internet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek: 050 – 280 8875

Bekijk ook

Reactie plaatsen