Waarom een website bouwen met Wordpress?
10 juni 2015 

Waarom een website bouwen met Wordpress?

WordPress is één van de meest gebruikte systemen om een website mee te bouwen. Het grote voordeel van WordPress websites is dat het goed mogelijk is om goed gevonden te worden op Google. Ruim 90% van de zoekopdrachten gebeurt op Google.
Om succesvol te ondernemen op het internet is het van belang om goed gevonden te worden op Google. Potentiële klanten zoeken op Google naar jouw diensten of producten.

De voordelen van een WordPress website

 •  Website eenvoudig zelf aanpassen/beheren
 •  Website wordt goed gevonden op Google
 •  Website heeft een modern design in eigen huisstijl
 •  Website is goed leesbaar op smartphones en tablets
 •  Inzicht in bezoekersaantallen, aanvragen en verkopen

Het is van belang dat de website past de onderneming, bij de doelgroep en dat de website goed wordt gevonden in de zoekmachines. (Google is de belangrijkste zoekmachine).

Niet meer afhankelijk van derde partijen

Als je ervoor kiest om te werken met een WordPress website dan ben je niet meer afhankelijk van derde partijen. Wij richten het systeem achter de website zo in dat iedereen er mee kan werken. Ook zonder technische kennis. Het grote voordeel hiervan is dat je niet meer vast komt te zitten. Teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, filmpjes op de website toevoegen en meer kan je voortaan zelf doen op de website.

Lees meer over hoe plaats je een Youtube video op een wordpress website 

Website wordt goed gevonden op Google

Aan een mooie website zonder bezoekers heb je niet zoveel. Het is van belang dat de website op de meest relevante zoekwoorden goed wordt gevonden op Google. Door te kiezen voor een WordPress website heb je de basis goed gelegd om goed gevonden te worden op het internet. In tegenstelling tot elk ander (online) marketingkanaal zijn de mensen die zoeken via Google ook daadwerkelijk op zoek naar producten of diensten.

Lees meer over hoe je een WordPress pagina kan optimaliseren voor de Google vindbaarheid

Website heeft een modern design in eigen huisstijl

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk systeem en is daarnaast zoekmachinevriendelijk. Maar hiernaast heeft het een bijkomend voordeel dat je veel kanten op kan met het design. Op deze manier kan je altijd een website laten maken, die past bij de organisatie, bij de doelgroep(en) en bij jouw eigen wensen.
WordPress is in 2006 ontstaan en het aandeel blijft groeien. Dit geeft vertrouwen, ook voor in de toekomst!

Website is goed leesbaar op smartphones en tablets

Het bezoek van mobiele websites zijn de afgelopen twee jaar met 50% gestegen. Het is dus erg belangrijk om de website mobiel vriendelijk te ontwikkelen.
J&R Marketing heeft deze expertise in huis. Wij kunnen de website volledig ‘mobile friendly’ maken, zodat ook bezoekers die de website bekijken via mobiel, tablet of andere apparaten dit zonder problemen kunnen doen.
Nieuwsgierig naar wat wij maken? Neem een kijkje op onze website en bekijk onze referenties.

Inzicht in bezoekersaantallen, aanvragen en verkopen

Beslissingen maken op basis van je gevoel kan heel goed zijn, maar beslissingen maken op basis van feitelijke gegevens is natuurlijk veel krachtiger om te doen. Hoe vaak wordt een pagina weergegeven, hoelang is de gemiddelde bezoeker op de website aanwezig en via welke pagina verlaten de meeste bezoekers de website? Dit zijn een aantal vragen waar je antwoord op dient te kunnen geven. Als je hier inzicht in hebt, kan je de website constant blijven optimaliseren voor meer resultaat met de website!

Waarom kiezen voor een WordPress website?

 •  Zoekmachines houden van WordPress
 •  De uitbreidingsmogelijkheden van WordPress zijn oneindig
 •  Iedereen kan met WordPress werken
 •  Zelf je website beheren
 •  Krachtig Design op de website
 •  20% van de websites draait tegenwoordig op WordPress

Lees meer over 

 

Reactie plaatsen