Wordpress specialist Groningen

Wordpress specialist Groningen 

Wij maken en ontwikkelen Wordpress websites vindbaar voor ondernemers.

Website bouwer groningen

Wordpress Website laten maken in Groningen?

Op zoek naar een WordPress specialist in Groningen? Dan ben je bij J&R aan het juiste adres. Wij bouwen al onze websites al jarenlang met WordPress, puur om het feit dat we met WordPress de beste resultaten behalen in Google en omdat het voor onze klanten simpel is te bedienen. Zelf simpel en snel wijzigingen op de website doorvoeren? Dit is altijd mogelijk met WordPress. Een Wordpress website heeft verschillende voordelen in vergelijking met andere CMS- systemen. 


Wat wij vaak in de praktijk zien bij veel ondernemers:

 1. Merken weinig van het effect van de website
 2. De concurrent krijgt wel nieuwe klanten via de website 
 3. De website is niet goed vindbaar op Google
 4. De website kost alleen maar tijd en geld
 5. De website realiseert geen nieuwe klanten
 6. Weten niet waarom de website geen nieuwe klanten realiseerd
 7. De website bouwer zal het vorige week al hebben gedaan.... 


Krachtige wordpress website laten bouwen in Groningen

Eerste Pagina op Google

Meer aanvragen via de website

Eén aanspreekpunt voor je website

Een website waar je trots op bent

Sinds de uitrol van mijn website heb ik al verscheidene opdrachten binnen gehaald. J&R Marketing staat voor mij voor Persoonlijk en meedenkend.

André Smeltekop - timmerbedrijfsmeltekop.nl

WordPress website laten maken in Groningen

J&R Marketing ontwikkelt mobiel vriendelijke WordPress websites voor ondernemers die goed gevonden willen worden op het internet. De website wordt gebouwd om te scoren in de zoekmachines. Goed gevonden worden in de omgeving van Groningen? J&R heeft al tientallen krachtige websites gebouwd voor ondernemers uit Groningen. Laat ook de onderneming van de beste kant zien met een website van J&R.

Professionele website laten bouwen voor het realiseren van nieuwe klanten

Mobiele Wordpress Website laten bouwen 

Het bezoek van websites met een mobiele apparaat is de afgelopen twee jaar met 50% gestegen. Het is van belang om websites zó te ontwikkelen dat mobiele bezoekers er zonder problemen gebruik van kunnen maken. J&R Marketing heeft deze expertise in huis. Wij bouwen de website volledig ‘mobile friendly’ maken, zodat ook bezoekers die de website bekijken via mobiel, tablet of een andere mobiele apparaat dit zonder problemen kunnen doen.

Wordpress website eenvoudig zelf beheren

J&R Marketing werkt met een Wordpress Content Management System (CMS). Dit betekent dat je niet meer afhankelijk bent van een externe partij wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren op de website. Met ons systeem heb je hiervoor zelf de middelen in huis. Je kunt zelf eenvoudig teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, nieuwe pagina’s opzetten en dit zonder technische kennis. Loop je toch ergens op vast? Je hebt binnen J&R een vast aanspreekpunt die je verder helpt.

Samen jouw succes verbeteren?

 • Sinds 2009 ondernemers online vindbaar en winstgevend maken
 • Winnen op Google - veel klanten op de eerste pagina
 • Hoge conversie en zichtbaarheid
 • Persoonlijke benadering centraal
 • Doorlopende doorontwikkeling online marketing strategie
 • Website om daadwerkelijk meer klanten te krijgen  

20% van alle websites in de wereld is met Wordpress gebouwd!

De interesse in WordPress websites blijft maar toenemen. WordPress is in 2006 ontstaan en het aandeel blijft groeien. Dit geeft vertrouwen, ook voor in de toekomst! Laat ook jouw onderneming van de beste kant zien met een
Wordpress website van J&R. 


Waarom kiezen voor een Wordpress website? 


 • WordPress websites worden beter geïndexeerd door Google
 • De uitbreidingsmogelijkheden van WordPress zijn oneindig
 • Iedereen kan met WordPress werken
 • Altijd toegang tot je eigen website
 • Krachtig Design op de website

Het J&R team

Website bouwer

Mark de Vries - Website bouwer & Grafisch Webdesign

Krachtige en aantrekkelijke websites bouwen is al bijna 10 jaar mijn passie. Een krachtige website is snel, betrouwbaar, toegankelijk en goed vindbaar. Een aantrekkelijke website is een genot voor het oog, helder, overtuigend en verleidt om te blijven en telkens terug te komen.

Jopa - Google adverteren

Jopa Ivos
Google adverteren & eigenaar

Nadat je een krachtige website hebt laten bouwen begint het echte werk. Ik duik al meer dan 10 jaar vol overgave in de wereld van online adverteren. Google Adwords, Facebook adverteren en krachtige Retargetting campagnes. Gaan we jouw website ook vindbaar maken?

Sander SEO-specialist

Sander van den Maagdenberg 
SEO-specialist

Als SEO-specialist zorg ik ervoor dat je website niet alleen vindbaar wordt in de zoekmachines, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. De website optimaliseren hoort hier natuurlijk bij. Ook voor emailmarketing moet je bij mij zijn.

Sinds de ondersteuning van J&R zijn de maandelijkse kosten voor google-adwords met enkele honderden euro's per maand gedaald en het aanmeldingen met 30% gestegen. We zitten momenteel in een fase waarin we het werk nauwelijks aankunnen. Wat wij zeer prettig vinden aan de samenwerking met J&R is dat ze openstaan voor feedback en zich goed verdiepen in de wereld waarin wij werken, waardoor ze de juiste marketingstrategieën weten in te zetten.

Ruud en Hilde Zuurman - inrelatietherapie.nl

Bekijk onze projecten

Website laten maken in Groningen!

J&R Marketing maakt bedrijven vindbaar op Google met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Wil je ook een website die goed wordt gevonden op Google en meer klanten realiseert?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek:
050 – 280 8875