Page content

WordPress Website sneller laten maken

WordPress website sneller maken

Wordpress website sneller maken

 

Is de WordPress website te traag? Dan is dit een groot probleem dat je zo snel mogelijk dient op te lossen. Het is niet alleen heel vervelend voor de bezoekers op de website ook de score op Google gaat er sterk van achteruit. Eén van de belangrijkste factoren om goed gevonden te worden is de laadtijd snelheid van de website. Google geeft de website een mindere score wanneer de laadtijd van de website niet voldoet aan de richtlijnen van Google. Problemen die ontstaan als een website laadtijd te lang is.

  •  Bezoekers verlaten de website sneller
  •  De website wordt minder goed gevonden in Google
  •  Bezoekers zullen niet snel meer terugkomen op de website
  •  De website gaat steeds minder resultaten behalen

 

De meeste ondernemingen breiden steeds de website steeds meer uit. Er komt steeds meer content op, afbeeldingen, PDF-documenten en misschien wel filmpjes. Allemaal factoren die de website snelheid te vertragen.

Doe direct een website snelheid check 

 

 

Laadtijd van de WordPress website verbeteren

Het is goed om de website te blijven vullen met kwalitatieve content, alleen dient dit niet ten koste te gaan van de website snelheid. Een goede laadtijd van een pagina dient onder de vier seconden te zitten. In Google Analytics kan je per pagina zien hoe de laadtijd op een pagina is. Kijk hiervoor onder het kopje gedrag in Google Analytics en daar zie je de Sitesnelheid staan.

Wordpress website sneller maken

 

Onder het kopje overzicht zie je de algemene laadtijd van de website. Onder Paginatiming zie je de laadtijd per pagina op de website. En dit is belangrijk om te analyseren. Ongetwijfeld staan er pagina’s op de website waarvan de laadtijd boven het gemiddelde ligt. Analyseer deze pagina op de volgende punten:

  •  Staan er afbeeldingen op die je kan verkleinen?
  •  Staat er overbodige content op?
  •  Is deze pagina überhaupt wel belangrijk voor de website?
  •  Hoeveel bezoekers verlaten de website op deze pagina?

 

Analyseer meerdere pagina’s waarvan de laadtijd boven het gemiddelde ligt. Probeer de bovenstaande punten door te voeren en ga een paar dagen later weer analyseren. Dit zijn de basis eigenschappen die je zelf kan doorvoeren. Help dit niet? Dan kan je ons inschakelen om de WordPress website snelheid te verbeteren.

 

WordPress website sneller maken

Wil je meer resultaat behalen met de website? Dan dient de website snelheid op orde te zijn. Websites waarvan de laadsnelheid niet op orde is lopen achter op de concurrentie. Om succesvol online te kunnen ondernemen dient de website snelheid op orde te zijn.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij ondersteunen verschillende ondernemingen op het gebied van online marketing. WordPress website sneller maken is één van onze diensten. Wil jij ook de website snelheid verbeteren? Neem dan contact met ons op of bel ons op 050 – 2808 875.
Wij doen altijd eerst een gratis screaming van de website snelheid en wat de mogelijkheden zijn om de website snelheid te verbeteren. Vervolgens komen wij met een voorstel om de website snelheid te verbeteren.

 

Neem dan contact met ons op of bel ons op 050 – 2808 875