Werkervaring opdoen bij J&R Marketing
31 oktober 2014 

Werkervaring opdoen bij J&R Marketing

Wow, de tijd is voorbij gevlogen. Inmiddels ben ik al 4 maanden als stagiair aan het werk bij J&R Marketing. Waar ik eerst moest wennen aan het feit dat ik hele dagen alleen maar mannen om me heen had, voel ik me nu helemaal thuis. Natuurlijk heeft de komst van de tweede meid binnen het bedrijf, Judith, daar ook aan bijgedragen. Samen kunnen we de mannen prima aan en voeden we ze hier en daar ook een beetje op. 😉

Goed, wat heb ik allemaal gedaan in mijn tijd bij J&R Marketing? Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik samen met René op zoek was naar leuke plantjes en mooie spulletjes om het kantoor wat op te vrolijken. Ja ja, ik was op dat moment de enige meid dus ik mocht helpen met de inrichting. Ook werd er een mooi logo op de deur geplakt en aan de muur gehangen. Jopa wist niet wat hem overkwam toen hij terugkwam van vakantie.

Natuurlijk heb ik daarnaast ook werkzaamheden verricht die in het verlengde van mijn opleiding Communicatiekunde liggen. Zo heb ik me bezig gehouden met verschillende aspecten van online marketing, waaronder zoekmachine-optimalisatie, adverteren met behulp van Google, het schrijven van twee e-books (waar ik best trots op ben) het schrijven van berichten voor Social Media, bloggen en het opzetten van e-mailmarketing voor J&R zelf. Ook mocht ik een paar keer mee op gesprek bij klanten.

Dit alles heb ik mogen doen in een leuk en jong bedrijf, met gezellige collega’s om me heen. Ik kreeg alle ruimte om te wennen aan het arbeidersleventje en er werd interesse getoond in mijn ideeën over van alles en nog wat. Verder heb ik veel geleerd, zowel over mijzelf als over online marketing. Ik kijk dan ook tevreden terug op deze tijd en kan het iedereen aanbevelen om werkervaring op te doen bij J&R Marketing. Je krijgt gegarandeerd een leuke tijd.

ervaring-opdoen-bij-jenrmarketing

Bekijk STAGE: ONLINE MARKETING EN SOCIAL MEDIA

Bekijk ook

Reactie plaatsen