Website goed gevonden op Google
18 maart 2015 

Website goed gevonden op Google

De afgelopen jaren is internet een zeer belangrijke rol gaan spelen voor ondernemers. Het gevonden worden in de zoekmachines is tot de dag van vandaag van cruciaal belang en het wordt steeds belangrijker. Het leuke aan het ‘Goed Gevonden’ worden op Google is dat het constant verandert. Websites die een aantal jaar geleden hoog stonden, hebben geen garantie dat ze dat nu nog steeds hoog scoren. Het is daarom van belang om een goede website basis te leggen en de website continu te blijven verbeteren en te optimaliseren.

Waarom het belangrijk is om goed te scoren op Google?

Ondernemers die een website hebben en op de eerste pagina op Google staan merken het verschil. De potentiële klanten blijven constant terugkomen, omdat de website simpelweg goed te vinden is en 90% van alle zoekopdrachten gebeurt door middel van Google. In tegenstelling tot elk ander (online) marketingkanaal zijn de mensen die zoeken via Google ook daadwerkelijk op zoek naar producten of diensten in uw branche.

Hoe zorgt je ervoor om goed gevonden te worden?

Website goed gevonden op Google kan op twee manieren:

  • Google SEO (gratis zoekresultaten)
  • Google Adwords (advertentie gedeelte)

Weet wat de meest relevante zoekwoorden voor je business zijn

Doe een onderzoek naar de meeste relevante zoekwoorden voor jouw business. Hiervoor kan je het Google Adwords zoekwoorden systeem gebruiken. Met dit systeem kan je het zoekvolume bekijken naar bepaalde zoekwoorden. Denk hierbij logisch na op welke wijze potentiële klanten zoeken naar je producten of diensten. Welke zoekwoorden zal jezelf gebruiken? Maak een lijst van deze belangrijkste zoekwoorden en maak vervolgens een Gameplan om erop gevonden te worden.

Goed gevonden worden op Google

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden op het internet?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek: 050 – 280 8875

Bekijk ook

Reactie plaatsen