5 manieren om een online business te beginnen
07 oktober 2014 

5 manieren om een online business te beginnen

5 manieren om een online business te beginnen

Een online business beginnen is tegenwoordig niet meer zo lastig. Je hoeft alleen maar een aantal dingen te weten en je kunt direct beginnen met geld verdienen op het internet. Hieronder een overzicht van een aantal kanalen waar je direct mee aan de slag kunt!

Verkoop websites

Marktplaats.nl is een geschikt middel om te testen of er vraag is naar je producten/diensten. Op Marktplaats.nl kun je direct beginnen met geld verdienen. Plaats je producten online en laat het verkopen maar beginnen. Naast Marktplaats.nl zijn er nog een aantal eenvoudig te gebruiken verkoop websites. Ebay.com is een voorbeeld van een internationale verkoopsite waar je doelgroep(en) buiten Nederland kunt bereiken.

Wat kun je Online Verkopen?

Als je niet weet wat je kunt gaan verkopen is het heel simpel. Kijk naar de top 5 best sellers op Ebay van de afgelopen maand, kies een product uit en zoek een leverancier van het product. Op deze manier weet je zeker dat je gaat verkopen. Zie je, helemaal niet zo ingewikkeld!

Webwinkel beginnen is zo geregeld

Heb je een topproduct gevonden? Dan is het tijd om te beginnen met een webwinkel. Bij J&R heb je al een complete webwinkel online vanaf € 750,-. De webwinkel kan je makkelijk zelf aanpassen, er producten in toevoegen en zorgen dat je goed wordt gevonden op Google.
Weet je nog niet zeker of je een geschikt product hebt? Dan kan je het ook testen met een gratis webwinkel-systeem van bijvoorbeeld Luondo.nl of SEOshop.nl. Aan beide systemen zitten beperkingen, maar je kan er gratis gebruik van maken.

Dropshipping ideale manier voor een Online Business

Dropshipping is een ideale methode om een online business te starten. Zonder een grote investering kun je al beginnen met het verkopen van producten. Dropshipping betekent dat je producten gaat verkopen voor iemand anders. Wanneer er een verkoop plaatsvindt verstuur je de bestelling door naar de leverancier, die uiteindelijk zorgt dat de bestelling bij jouw klant aankomt. Jij houd je winst en betaalt de leverancier de afgesproken inkoopprijs. Jij bent alleen verantwoordelijk voor de sales, zonder inkooprisico’s te lopen.

Dropshipping

Affiliate marketing

Als je zelf nog geen dienst hebt dan kun je diensten van iemand anders gaan verkopen. Affiliate marketing is hier een goed voorbeeld van. Op Paypro.nl vind je honderden verschillende digitale producten die je direct kunt verkopen. De winstmarge bij affiliate marketing is vaak aantrekkelijk door een verdeling van 50% van de verkoopprijs. Kijk op Paypro.nl en begin met verkopen.

Google Advertenties op de website

Als je veel bezoekers op je website hebt, kun je ervoor kiezen om Google Adsense te integreren op je website. Google Adsense is een reclame tool van Google. De advertenties verschillen van afbeeldingen tot tekstadvertenties. Je kunt zelf bepalen wat het beste bij de website past. Wanneer bezoekers op de advertenties klikken verdien je direct geld. Hoeveel is afhankelijk van hoeveel bezoekers je op de website hebt en in welke branche. Google Adsense kun je direct integreren op je website.

Google Adsense

Online business direct beginnen

Om online een business neer te zetten hoef je niet technisch te zijn en je hoeft echt geen programmeur te zijn. Tegenwoordig zijn alle systemen zover ontwikkeld dat het voor iedereen toegankelijk is om geld te verdienen op het internet. Maak hier gebruik van!

Bekijk ook

Reactie plaatsen