E-Book Zaken doen via Social Media
02 april 2016 

E-Book Zaken doen via Social Media

Dit E-book is geschreven door J&R Marketing met als doel meer inzicht te geven in de mogelijkheden van Social Media. Terwijl sommige ondernemers nog bang zijn voor negatieve effecten van Social Media, zijn de platformen voor veel andere bedrijven al van grote waarde en niet weg te denken uit het dagelijkse marketing beleid. De verschillende Social Media worden wereldwijd zoveel gebruikt dat geen enkele ondernemer er meer omheen kan. Wil jij ook weten hoe je Social Media zakelijk kan inzetten?
Download direct ons E-Book Zaken doen via Social Media 

Zaken doen via Social Media

Dit E-book is geschreven door J&R Marketing met als doel meer inzicht te geven in de mogelijkheden van Social Media. Terwijl sommige ondernemers nog bang zijn voor negatieve effecten van Social Media, zijn de platformen voor veel andere bedrijven al van grote waarde en niet weg te denken uit het dagelijkse beleid. De verschillende Social Media worden wereldwijd zoveel gebruikt dat geen enkele ondernemer er meer omheen kan.

Het gebruik van Social Media wordt steeds meer toegepast door ondernemers. Niet gek, het is gratis en heeft een enorm bereik. Op Facebook, Twitter en YouTube kunt u potentiële klanten vinden en zij vinden u. Bedrijven die vandaag nog gebruik maken en kennis opdoen van de ontwikkeling en mogelijkheden van Social Media zullen hier later de vruchten van plukken.

Hoe te beginnen op Social Media?

Door goede strategieën toe te passen en de juiste berichten te plaatsen, is het voor elke onderneming mogelijk om succes te behalen op Social Media. Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? J&R Marketing neemt u via dit E-book bij de hand en zal belangrijke marketingconcepten via Social Media uiteenzetten. Zo zal onder andere worden ingegaan op het starten met Social Media, het creëren van naamsbekendheid en de voordelen van de verschillende mediakanalen. Met de toepassing van de tips in dit E-book kan je direct aan de slag. Lees snel verder en ontdek hoe je het bedrijf op de juiste wijze kan presenteren via Social Media.
Download direct ons E-Book Zaken doen via Social Media

Inhoudsopgave van het E- Book

1. Waarom Social Media zakelijk gebruiken?

2. Beginnen met Social Media voor uw onderneming
2.1. Bepaal het doel van het gebruik van Social Media
2.2. Voer een doelgroepanalyse uit
2.3. Bepaal welke Social Media u wilt inzetten
2.4. Maak een strategie voor het bereiken van uw doelgroep
2.5. Integreer de Social Media in uw bedrijfswebsite
2.6. Betaalsociaal.nl

3. Hoe te gedragen op Social Media?
3.1 Altijd aanwezig zijn
3.2 Inspelen op berichten van gebruikers, bepaalde data of evenementen
3.3 De juiste tone-of-voice

4. Adverteren op Social Media
4.1 Durf te investeren
4.2 Adverteren op Facebook
4.3 Adverteren op Twitter
4.4 Adverteren op YouTube
4.5 Adverteren op LinkedIn

 

Zaken doen via Social Media

Succes! 21
Download direct ons E-Book Zaken doen via Social Media

Reactie plaatsen