Wil je een professionele website? J&R Marketing maakt professionele websites die past bij de doelgroep(en). Laat het bedrijf direct van de beste kant zien met een website van J&R Marketing. Veel ondernemers lopen tegen aan aantal zaken aan


Je hebt weinig aan een website als de website niet goed wordt gevonden op Google. De potentiele klanten gaan op zoek via de grootste zoekmachine “Google”. Wanneer de website goed wordt gevonden op Google krijg je constant nieuwe aanvragen door middel van de website. En dit is waarom je een website hebt.

Een goed gevonden website op Google

Veel ondernemers maken de fout om te investeren in een website en daarna kijken ze niet meer om naar de website. Dit is een grote fout. Een website is nooit klaar. Je dient te weten op welke wijze potentiele klanten zoeken in Google naar jouw diensten/producten. Op welke zoekwoorden dient de website op de eerste pagina te staan? Hiernaast dien je inzicht te hebben in wat er gebeurt op de website.

Weinig ondernemers hebben inzicht in de bovenstaande gegevens. Onze online specialisten ondersteunen je hierbij. Wij adviseren je over de teksten, een toepasselijke huisstijl, goed opgezette verkoopkanalen en een duidelijke zoekmachine strategie.

Wil je een website om daadwerkelijk meer aanvragen te krijgen?

Bij ons ben je verzekerd van:

Je bepaalt zelf uit hoeveel pagina's je website zal bestaan en welke inhoud hierop geplaatst zal worden. Het plaatsen van content kan je zelf doen of aan ons over laten. Onze specialisten adviseren je over de teksten, een toepasselijke huisstijl en een overzichtelijke navigatie op de website voor de bezoekers.

Website goed vindbaar in de zoekmachines

Wij ontwikkelen zoekmachine vriendelijke websites. Hiernaast ontwikkelen wij grafische websites die strak worden weergegeven in een mooie lay-out naar de wens van de klant. Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om te surfen op het internet. 'Mobile responsive websites' zijn tegenwoordig een must als je online wilt gaan ondernemen. Wij maken je website zó dat deze zowel op de laptop, tablet als op mobiele apparaten strak worden wordt weergegeven.

Website mobiel vriendelijk

Het bezoek van websites met een mobiele apparaat is de afgelopen twee jaar met 50% gestegen. Het is van belang om websites zó te ontwikkelen dat mobiele bezoekers er zonder problemen gebruik van kunnen maken. J&R Marketing heeft deze expertise in huis. Wij kunnen de website volledig ‘mobile friendly’ maken, zodat ook bezoekers die de website bekijken via mobiel, tablet of een andere mobiele apparaat dit zonder problemen kunnen doen.
Website eenvoudig zelf beheren

J&R Marketing werkt met een Content Management System (CMS). Dit betekent dat je niet meer afhankelijk bent van een externe partij wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren op de website. Met ons systeem heb je hiervoor de middelen in huis. Je kunt zelf eenvoudig teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, nieuwe pagina’s opzetten en dit zonder technische kennis.


Alles goed geregeld!

Succesvol ondernemen op het internet was nog nooit zo gemakkelijk! Laat door ons een unieke website bouwen die past bij jouw onderneming en die goed wordt gevonden op het internet.

Uw partner online!

Begin de samenwerking!

Wil jij ook werken met bewezen- en geteste praktijk strategieën? Dat kan. Wij begrijpen heel goed dat je ons eerst even wilt leren kennen. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.

Bel: 050 280 8875