Page content

Goed gevonden worden op Google in Groningen

Ben je op zoek naar een online bedrijf dat je kan helpen bij het goed gevonden worden op Google? Dan ben je bij J&R Marketing aan het juiste adres. Wij ondersteunen verschillende bedrijven uit Groningen bij het goed gevonden worden op het internet. Onze dienstverlening bestaat uit het goed vindbaar maken van websites/webwinkels, het ontwikkelen van websites/webwinkels en uit krachtige Social Media campagnes.

Goed gevonden worden met J&R Marketing

Goed scoren op Google
Duidelijke website strategie
Maximaal resultaat van de online campagnes
Social Media krachtig inzetten
Constante doorontwikkeling
Meetbare resultaten

Ontdek J&R Marketing

  • Je website hoger in de zoekmachines krijgen? Wij helpen je graag op het gebied van internet optimalisatie. Lees meer over zoekmachine marketing
  • Een nieuwe website anno 2014! Mobiel vriendelijk, makkelijk zelf te beheren en eenvoudig scoren in Google. Lees meer over een nieuwe website
  • Wilt u succes op Social Media? Wij helpen u direct in contact te komen met uw doelgroep. Lees meer over Social Media bedrijfsmatig

 

Goed gevonden worden op Google

Zorg ervoor dat je website op de eerste pagina staat op Google. 90% van de zoekopdrachten vindt plaats via Google. Trek lokale bezoekers aan door hoog te scoren op relevante demografische zoekwoorden. Websites die op de eerste pagina staan op relevante zoekwoorden in Google maken het verschil. Dit kan je op twee manieren bereiken, via de gratis zoekresultaten van Google, maar ook via het betaald adverteren op Google.

Goed gevonden worden in de gratis zoekresultaten van Google

Constant meer gerichte bezoekers op je website krijgen? Dit kan als je website goed wordt gevonden in de gratis zoekresultaten in Google. Onze zoekmachine-specialisten onderzoeken op welke zoekwoorden je potentiële klanten zoeken en zorgen ervoor dat jouw website op deze zoekwoorden goed wordt gevonden. Hierna volgt het proces van meten en optimaliseren om het maximale uit de bezoekers te halen.

Direct goed gevonden op Google

Met het inzetten van Google Adwords is het mogelijk om direct goed gevonden te worden op Google. Het inzetten van Google Adwords heeft als groot voordeel dat de resultaten inzichtelijk zijn. Op deze manier is het mogelijk om constant jouw Google Adwords campagne te optimaliseren naar een winstgevend resultaat.

Maak je website goed vindbaar in Google

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaarheid op het internet en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden op het internet?
Neem contact met ons op voor succes op het internet  via 050 – 280 8875.