Page content

Google Analytics training voor webwinkels

Heb je een webwinkel en wil je meer verkopen realiseren realiseren met de webwinkel? Om meer verkopen te realiseren met de webwinkel kan je twee dingen doen. Je kan meer bezoekers op de webwinkel krijgen of je kan meer resultaat behalen uit de bestaande bezoekers. Om meer resultaat te behalen uit de bestaande bezoekers dien je Google Analytics op de juiste wijze te gebruiken.

Heb je niet inzichtelijk wat er gebeurt op de webwinkel en waarom de meeste bezoekers niet overgaan tot een aankoop? Heb je niet inzichtelijk welke stappen je dient te ondernemen om meer verkopen te gaan realiseren?

Dan is de Google Analytics training een juiste keuze, zodat je:

     Meer verkopen gaat realiseren met de webwinkel

     Inzichtelijk hebt waar de meeste bezoekers afhaken

     E- commerce op de juiste wijze kan doormeten

     Inzichtelijk hebt welke verkeersbronnen goed werken

     De juiste aanpassingen op de webwinkel kunt gaan doen

     Relevante website gegevens gaat meten met Google Analytics

Om het maximale uit de webwinkel te kunnen halen heb je inzicht nodig in de bovenstaande punten. Een webwinkel is nooit klaar en Google Analytics helpt je om de juiste keuzes te maken om meer verkopen te realiseren.

Webwinkel gegevens analyseren, testen en optimaliseren

De looproute van de Albert Heijn‎ is ook uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Albert Heijn‎ plaats bepaalde producten duidelijk in het zicht van de bezoekers en gaat daarna analyseren wat het effect is. Met de webwinkel dien je hetzelfde te doen. De meeste webwinkel eigenaren lopen er tegen aan dat ze niet de juiste gegevens kunnen halen uit Google Analytics en hierdoor niet weten welke stappen ondernemen kunnen worden om meer verkopen te gaan realiseren. Waarom verlaten de bezoekers de webwinkel? Is het afrekenproces wel goed opgezet? Is de webwinkel wel duidelijk genoeg voor de bezoekers?
De meeste webwinkel eigenaren hebben hier geen antwoord op en kunnen dan ook niet de webwinkel maximaal optimaliseren.

Google Analytics op de juiste wijze instellen voor de webwinkel

Een webwinkel is nooit klaar. Constant optimaliseren om het maximale rendement te behalen uit de bezoekers is het doel. Het voordeel hiervan is dat je steeds meer verkopen gaat realiseren.

Wil jij meer inzicht krijgen in welke stappen je dient te ondernemen om meer verkopen te realiseren met de webwinkel en/of wil je doelgericht bepaalde keuzes kunnen maken aan de hand van analytische gegevens?

Daar is onze Google Analytics training voor webwinkels op gericht. Wil jij dus:

     Meer verkopen realiseren uit de bestaande bezoekers

     Doelen door kunnen meten op de webwinkel

     Weten via welk kanaal de meeste verkopen plaatsvinden

     Inzichtelijk hebben waarom bezoekers niet kopen

    Welke producten vaak worden bekeken

    Hoe de bezoekers zich gedragen op de webwinkel

    Hoe je Google Analytics kan koppelen met Google Adwords

    Hoe je alle doelen kunt doormeten

    Waar de verbeterpunten liggen op de huidige webwinkel

    Hoe je meer rendement uit de bestaande bezoekers kunt halen

    En meer relevante informatie over de website

 

Wij hebben verschillende Google Analytics trainingen voor webwinkels op maat.

Met je webwinkel is het niet anders

Het grote verschil tussen een fysieke winkel en een webwinkel is dat wij als online ondernemers nog veel meer kunnen meten. Dankzij Google Analytics krijg je inzicht in gegevens die je hele business op korte termijn kunnen veranderen. Het niet op de juiste wijze gebruik maken van Google Analytics is een gemiste kans om het maximale uit de website te halen.

Google Analytics training in Groningen op maat

Onze Google Analytics trainingen zijn altijd op maat. Vooraf worden duidelijk de doelstellingen besproken. Vooraf de training hebben we persoonlijk contact waarbij de gewenste leerdoelen worden genoteerd. Vervolgens maken wij een Google Analytics training op maat.
De training is af te nemen in verschillende vormen. Er kan gekozen worden voor een training van één dagdeel (3 uur) of voor een volledige dagtraining (6 uur).

Google Analytics Training van 3 uur

€ 497,-

Google Analytics training van 6 uur:

€ 697,-

 

Webwinkel Google Analytics training  

De training creëert in korte tijd een doorbraak in de huidige situatie. Na de training zit je weer vol energie om de webwinkel resultaten te gaan verbeteren.

Bel ons op 050 – 2808 875  of vul het contactformulier in om de Google Analytics cursus op maat te bespreken.