Page content

Website laten maken in Delfzijl

Krachtige Website laten maken in Delfzijl

 

Op zoek naar een bureau om je website te laten maken op een professionele manier? J&R Marketing ontwikkelt mobiel vriendelijke websites voor ondernemers die goed gevonden willen worden op het internet. De website wordt gebouwd om te scoren in de zoekmachines. Goed gevonden worden in de omgeving van Delfzijl? J&R heeft al verschillende krachtige websites gebouwd voor ondernemers uit Delfzijl en omstreken. Laat ook uw onderneming van de beste kant zien met een website van J&R.

Website te bekijken op alle mobiele apparaten u kunt het te allen tijde zelf aanpassen!

 

Krachtige website laten bouwen

 

Een website is meer dan een visitekaartje. Zorg ervoor dat uw website daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor de onderneming. Het is van belang dat uw website goed gevonden wordt door de gewenste doelgroepen en op de meest relevante zoekwoorden.

 

Belangrijk aspecten van een krachtige website zijn:

 

  • Goed gevonden in de zoekmachines
  • Zelf inzichtelijk hebben wat er gebeurt op de website
  • Zelf de website kunnen aanpassen
  • Goed te bekijken op alle mobiele apparaten
  • Duidelijke website strategie voor de bezoekers

 

Het hebben van een krachtige website

 

Het hebben van een krachtige website is meer dan alleen het hebben van een website. Het is van cruciaal belang dat de website goede posities heeft in Google en dat de bezoekersaantallen continu blijven toenemen. Hiernaast is het van belang dat alles wordt doorgemeten, zodat de website optimaal wordt gebruikt. Welke pagina’s worden er bekeken, waar haken de bezoekers af, waar komen de bezoekers vandaan en waar liggen de verbeterpunten? Het is van cruciaal belang hier zelf inzicht in te hebben. Met een Content Management System kunt u te allen tijde zelf aanpassingen doen op uw website en deze verbeteren.

 

Maximaal resultaat met de website

 

J&R Marketing ondersteunt tientallen ondernemers uit de regio Delfzijl met het behalen van meer resultaat op het internet. Wij ondersteunen u bij het hebben van een krachtige website. Laat door ons een unieke website bouwen die past bij uw onderneming en die goed wordt gevonden op het internet.

 

BEGIN DE SAMENWERKING

 

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd naar uw mogelijkheden op het internet? Neem contact met ons op via 050 – 280 8875.