Page content

Mobiel vriendelijke website laten maken in Groningen

Mobiel vriendelijke website laten maken in Groningen

 

Wilt u een mobiel vriendelijke website die goed wordt gevonden in Google? Bij J&R ontwikkelen we mobiel vriendelijke websites voor ondernemers die meer resultaat willen behalen op het internet. Het bezoeken van websites met een mobiel apparaat is de afgelopen twee jaar met 50% gestegen. Om goed gevonden te worden in Google en meer resultaat te behalen met de website is het van belang om een website te hebben die goed te bekijken is op alle mobiele apparaten. J&R Marketing heeft deze expertise in huis. Wij kunnen uw website volledig ‘mobile friendly’ maken, zodat ook bezoekers die uw website bekijken via mobiel, tablet of andere apparaten dit zonder problemen kunnen doen.

 

Mobiele_website_laten_maken           Mobiel_vriendelijke_website             Mobiele website

 

Website goed gevonden in de omgeving van Groningen

Goed gevonden worden op Google maakt een enorm verschil voor elke ondernemingen. Nieuwe klanten aantrekken zonder continue sales te hoeven maken. Dat is de kracht van een goede positionering op Google. Potentiële klanten zoeken op verschillende mobiele apparaten naar uw producten of diensten op Google. Veel ondernemers laten hier nog kansen liggen.

 

Ondernemers met een mobiele website die goed wordt gevonden op Google

 •  Hebben meer tijd om de eigen dienstverlening te verbeteren
 •  Hebben constante aanvraag op producten of diensten
 •  Werken AAN de business in plaats van IN de business
 •  Hebben meer tijd over voor leuke dingen
 •  Krijgen de leuke klanten
 •  Heeft veel meer kans van slagen

 

J&R heeft al tientallen krachtige mobiel vriendelijke websites gebouwd voor verschillende ondernemingen uit Groningen. Laat ook uw onderneming van haar beste kant zien met een mobiel vriendelijke website van J&R.

Bekijk onze referenties

 

Content Management System (CMS) voor mobiele websites

J&R Marketing werkt met een Content Management System (CMS). Dit betekent dat u zelf gemakkelijk teksten, afbeeldingen en andere content kunt aanpassen / bewerken.

 

De voordelen op een rij

 •  U kunt uw website eenvoudig zelf aanpassen
 •  Uw website wordt goed gevonden op Google
 •  Uw website heeft een modern design in uw huisstijl
 •  Uw website is goed leesbaar op smartphones en tablets
 •  U heeft inzicht in bezoekersaantallen en website-gegevens

 

Heeft u weinig of geen ervaring met het beheren van websites? U kunt het aan ons uitbesteden of een training volgen. Zo blijft uw website altijd actueel. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

BEGIN DE SAMENWERKING

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette mobiel vriendelijke websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd naar uw mogelijkheden op het internet?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek: 050 – 280 8875.