Page content

Meetbare resultaten

Weten wat er gebeurt op de website is cruciaal voor elke onderneming

Weten wat er gebeurt op de website is van belang om de website constant te verbeteren. Welke pagina’s worden er bekeken, uit welke demografische gebieden komen de bezoekers en hoeveel aanvragen/verkopen zijn er dagelijks.

Inzicht in uw website/webwinkel

  • Hoeveel bezoekers heeft de website/webwinkel?
  • Via welke kanalen komen de bezoekers?
  • Hoelang blijven de bezoekers op de website?
  • Welke pagina’s worden er bekeken?
  • Waar liggen de verbeterpunten?

Inzichtelijke gegevens

Een website is nooit klaar, constant meten en optimaliseren maakt het verschil. Om in te kunnen spelen op de behoefte van de klant is dit noodzakelijk. J&R zorgt ervoor dat u altijd weet wat er gebeurt op de website. Maandelijkse rapportages geven u alle inzichten die van belang zijn voor het hebben van een succesvolle website.

Succesvolle website online

De resultaten van alle inspanningen rondom de website, zoals Google SEO, Google Adwords en Social Media worden bijgehouden en verwerkt in de maandelijkse rapportage. Op deze wijze heeft u inzichtelijk welke kanalen goed worden ingezet en wat het effect is van het ingezette kanaal.

Begin de samenwerking?

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd naar uw mogelijkheden op het internet? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op voor succes op het internet 050 – 280 8875

Comment Section

0 reacties op “Meetbare resultaten

Plaats een reactie


*