Een website die werkt...

Wij bouwen professionele websites voor ondernemers waarmee nieuwe klanten binnen handbereik liggen. Hiernaast ontwikkelen wij grafische websites die strak worden weergegeven in een mooie lay-out naar de wens van de klant. Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om te surfen op het internet. 'Mobile responsive websites' zijn tegenwoordig een must als je online wilt gaan ondernemen. Wij maken de website zó dat deze zowel op de laptop, tablet als op mobiele apparaten goed wordt weergegeven.

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Koster Glas en Kozijnen

Emma Culemborg

Vereniging SHB

Onze websites www.algemeenbelang.nl en www.budgetuitvaartpolis.nl presteerden gemiddeld op het drukke wereld wijde web. Door middel van de samenwerking met het team van J&R marketing presteren we nu

bovengemiddeld. De samenwerking is helder en duidelijk waardoor de mensen binnen ons bedrijf die niet bekend zijn met online marketing ook in makkelijke taal uitgelegd krijgen wat er gedaan wordt. Een leuk jong bedrijf dat snapt waar het echt om gaat bij online marketing en dat veel ruimte geeft voor betrokkenheid bij de campagnes.

Dik tevreden!

Joost de Niet - algemeenbelang.nl

Wil je meer klanten aantrekken met je website?

Je hebt weinig aan een website als de website niet goed wordt gevonden op Google. Potentiële klanten zijn op zoek via de grootste zoekmachine “Google” naar jouw diensten/producten. Wanneer de website goed wordt gevonden op Google krijg je meer bezoekers en meer aanvragen via de website.

En dit is waarom je een website hebt.

Zou je graag meer bezoekers aantrekken? Zorgen dat deze bezoekers veranderen in trouwe klanten? Dat kan.

Wij maken sinds 2009 ondernemers succesvol op het internet

Website mobiel vriendelijk

Het bezoek van websites met een mobiele apparaat is de afgelopen twee jaar met 50% gestegen. Het is van belang om websites zó te ontwikkelen dat mobiele bezoekers er zonder problemen gebruik van kunnen maken.

J&R Marketing heeft deze expertise in huis. Wij kunnen de website volledig ‘mobile friendly’ maken, zodat ook bezoekers die de website bekijken via mobiel, tablet of een andere mobiele apparaat dit zonder problemen kunnen doen.

Website eenvoudig zelf beheren

J&R Marketing werkt met een Content Management System (CMS). Dit betekent dat je niet meer afhankelijk bent van een externe partij wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren op de website. Met ons systeem heb je hiervoor zelf de middelen in huis. Je kunt zelf eenvoudig teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, nieuwe pagina’s opzetten en dit zonder technische kennis. Loop je toch ergens op vast? Je hebt binnen J&R een vast aanspreekpunt die je verder helpt.

Leer ons ook kennen!

J&R Marketing maakt bedrijven vindbaar op Google met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten.

Wil je ook een website die goed wordt gevonden op Google?

Neem contact met ons op of bel voor een vrijblijvend adviesgesprek:

050 – 280 8875