Nieuwe website laten maken in Groningen

Nieuwe website laten maken
in Groningen 

''Wil je graag meer bezoekers aantrekken? Zorgen dat deze bezoekers veranderen in trouwe klanten? Dat kan. Wij maken sinds 2009 ondernemers succesvol op het internet''

Website laten maken in Groningen?

Dan ben je bij J&R Marketing aan het juiste adres. J&R Marketing uit Groningen ontwikkelt mobiel vriendelijke websites en zorgt voor een goede vindbaarheid op Google. De website wordt gebouwd om te scoren in de zoekmachines. 


Je hebt weinig aan een website als de website niet goed wordt gevonden op Google. Potentiële klanten zijn op zoek via de grootste zoekmachine “Google” naar jouw diensten/producten. Wanneer de website goed wordt gevonden op Google krijg je meer bezoekers en meer aanvragen via de website. En dit is waarom je een website hebt.

Website Goed gevonden

Veel ondernemers lopen tegen een aantal zaken aan:

 1. Merken weinig van het effect van de website
 2. De concurrent krijgt wel nieuwe klanten via de website 
 3. De website is niet goed vindbaar op Google
 4. De website kost alleen maar tijd en geld
 5. De website realiseert geen nieuwe klanten
 6. Weten niet waarom de website geen nieuwe klanten realiseerd
 7. De website bouwer zal het vorige week al hebben gedaan.... 


Krachtige website laten bouwen in Groningen

Eerste Pagina op Google

Meer aanvragen via de website

Eén aanspreekpunt voor je website

Een website waar je trots op bent

Sinds de uitrol van mijn website heb ik al verscheidene opdrachten binnen gehaald. J&R Marketing staat voor mij voor Persoonlijk en meedenkend.

André Smeltekop - timmerbedrijfsmeltekop.nl

websites vindbaar voor ondernemers

Wij maken en ontwikkelen websites vindbaar voor ondernemers

Het hebben van een krachtige website is meer dan alleen het hebben van een website. Het is van belang dat de website goede posities heeft in Google en dat de bezoekersaantallen continu blijven toenemen. Hiernaast is het van belang om te weten wat er gebeurt op de website. Welke pagina’s worden er bekeken, waar haken de bezoekers af, waar komen de bezoekers vandaan en waar liggen de verbeterpunten? Het is van cruciaal belang hier zelf inzicht in te hebben.

Professionele website laten bouwen voor het realiseren van nieuwe klanten

Mobielvriendelijkheid website

Mobiele Website laten bouwen 

Het bezoek van websites met een mobiele apparaat is de afgelopen twee jaar met 50% gestegen. Het is van belang om websites zó te ontwikkelen dat mobiele bezoekers er zonder problemen gebruik van kunnen maken. J&R Marketing heeft deze expertise in huis. Wij bouwen de website volledig ‘mobile friendly’ maken, zodat ook bezoekers die de website bekijken via mobiel, tablet of een andere mobiele apparaat dit zonder problemen kunnen doen.

Website eenvoudig zelf beheren

J&R Marketing werkt met een Content Management System (CMS). Dit betekent dat je niet meer afhankelijk bent van een externe partij wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren op de website. Met ons systeem heb je hiervoor zelf de middelen in huis. Je kunt zelf eenvoudig teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, nieuwe pagina’s opzetten en dit zonder technische kennis. Loop je toch ergens op vast? Je hebt binnen J&R een vast aanspreekpunt die je verder helpt.

J&R Marketing

Samen jouw succes verbeteren?

 • Sinds 2009 ondernemers online vindbaar en winstgevend maken
 • Winnen op Google - veel klanten op de eerste pagina
 • Hoge conversie en zichtbaarheid
 • Persoonlijke benadering centraal
 • Doorlopende doorontwikkeling online marketing strategie
 • Website om daadwerkelijk meer klanten te krijgen  

Eén aanpreekpunt voor je website

Een website is meer dan een visitekaartje. Zorg ervoor dat de website daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor de onderneming. J&R heeft al voor verschillende ondernemers uit Groningen al een krachtige website gebouwd. Laat ook jouw onderneming van de beste kant zien met een website van J&R.

J&R Marketing - Online Marketing Bureau

Wij maken en ontwikkelen websites vindbaar voor ondernemers.

Het hebben van alleen een website is niet meer genoeg. Goed gevonden worden het internet is het begin van je succes.

De onderstaande bedrijven gingen je al voor.

Jopa Ivos
Google adverteren & co-eigenaar

Nadat je een krachtige website hebt laten bouwen begint het echte werk. Ik duik al meer dan 10 jaar vol overgave in de wereld van online adverteren. Google Adwords, Facebook adverteren en krachtige Retargetting campagnes. Gaan we jouw website ook vindbaar maken?

Sander van den Maagdenberg

SEO-specialist

Als SEO-specialist zorg ik ervoor dat je website niet alleen vindbaar wordt in de zoekmachines, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. De website optimaliseren hoort hier natuurlijk bij. Ook voor content- en emailmarketing moet je bij mij zijn.

Sinds de ondersteuning van J&R zijn de maandelijkse kosten voor google-adwords met enkele honderden euro's per maand gedaald en het aanmeldingen met 30% gestegen. We zitten momenteel in een fase waarin we het werk nauwelijks aankunnen. Wat wij zeer prettig vinden aan de samenwerking met J&R is dat ze openstaan voor feedback en zich goed verdiepen in de wereld waarin wij werken, waardoor ze de juiste marketingstrategieën weten in te zetten.

Ruud en Hilde Zuurman - inrelatietherapie.nl

Bekijk onze projecten

Website laten maken in Groningen!

J&R Marketing maakt bedrijven vindbaar op Google met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Wil je ook een website die goed wordt gevonden op Google en meer klanten realiseert?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek:
050 – 280 8875

arrow_drop_up arrow_drop_down