Google Analytics Training in Groningen

Ben je op zoek naar een Google Analytics training in Groningen? Dan ben je bij J&R aan het juiste adres. Wij kunnen een Google Analytics training op maat verzorgen. Heb je niet inzichtelijk wat er gebeurt op de website en waarom de bezoekers geen contact met je opnemen? Heb je niet inzichtelijk welke stappen je dient te ondernemen om meer resultaat te behalen met de website?

Dan is de Google Analytics training een juiste keuze, zodat je:

 • Relevante website gegevens gaat meten met Google Analytics
 • Meer inzicht krijgt wat er gebeurt op de website
 • Inzichtelijk hebt waar de verbeterpunten op de website liggen
 • Hoe je meer aanvragen op de website krijgt
 • De juiste aanpassingen op de website kunt doen
 • Inzichtelijk hebt welke verkeersbronnen goed werken
 • En meer relevante informatie

Om het maximale uit de website te kunnen halen heb je onder andere inzicht nodig in de bovenstaande punten. Een website is nooit klaar en Google Analytics helpt je om de juiste keuzes te maken om meer resultaat te behalen met de huidige website.

Google Analytics training

Een Google Analytics Training is een investering voor in de toekomst. Als je geen inzicht hebt in de website gegevens zal de website steeds minder interessant worden voor de onderneming. De afgelopen jaren is het mobiele verkeer enorm toegenomen. Hoe functioneren de mobiele website bezoekers op je website? Hoeveel aanvragen krijg je via een mobiel apparaat? Welke pagina's worden het meest bekeken? Op welke pagina verlaten de meeste bezoekers de website? Dit zijn hele relevante vragen die je goed dient te analyseren en op basis van de analyse kan je de juiste stappen ondernemen.

De meest gemaakte fout

Vaak heeft het enige tijd gekost om een goede website te laten maken en online te krijgen. Veel ondernemers vergeten dat het proces dan pas begint. Je hebt niet geïnvesteerd in een website die geen business voor je binnenhaalt. Je wilt dat de website ook bepaalde resultaten voor de onderneming boekt. Omdat je niet inzichtelijk hebt wat de bezoekers doen op de website, via welke kanalen de bezoekers op de website komen en meer relevante informatie mist ben je niet in staat de juiste keuzes en de juiste stappen te ondernemen op de website.

Denk je dat een winkeleigenaar niet heeft nagedacht over de winkelindeling?

Je kan de website vergelijken met een winkel. Ben je wel is in een winkel geweest die het hele jaar precies hetzelfde uitziet? Waarschijnlijk niet. De winkelroutes worden voortdurend geanalyseerd, getest en geoptimaliseerd. Waarom denk je dat het snoep altijd bij de kassa in de supermarkt ligt?

Omdat het is getest dat mensen op het laatste moment vaak nog iets kopen wat ze niet nodig hebben. Het is getest, toegepast en bewezen. Dit is een klein voorbeeld op welke wijze winkels al veel meer omzet boeken.

Met je website is het niet anders

Het grote verschil tussen een fysieke winkel en een website is dat wij als online ondernemers nog veel meer kunnen meten. Dankzij Google Analytics krijg je inzicht in gegevens die je hele business op korte termijn kunnen veranderen. Het niet op de juiste wijze gebruik maken van Google Analytics is een gemiste kans om het maximale uit de website te halen.

Google Analytics training in Groningen op maat

Onze Google Analytics trainingen zijn altijd op maat. Vooraf worden duidelijk de doelstellingen besproken. Vooraf de training hebben we persoonlijk contact waarbij de gewenste leerdoelen worden genoteerd. Vervolgens maken wij een Google Analytics training op maat.

Daar is onze Google Analytics training op gericht. Wil jij dus:

 • Weten hoe je de gewenste informatie uit Google Analytics kan halen
 • Weten wat het bezoekersgedrag is op de website
 • Op welke wijze je Google Analytics goed instelt
 • Op welke wijze je de Google Analytics gegevens kunt vertalen naar actiepunten
 • Hoe je meer aanvragen via de website kunt krijgen
 • Waar de verbeterpunten liggen op de huidige website
 • Hoe je meer rendement uit de bestaande bezoekers kunt halen
 • En meer relevante informatie over de website
 • Waar de verbeterpunten liggen op de huidige website
 • Wij hebben verschillende Google Analytics trainingen op maat

Investering Google Analytics Training:
van 3 uur € 497,-
van 6 uur € 697,-

De training is af te nemen in verschillende vormen.

Er kan gekozen worden voor een training van één dagdeel (3 uur) of voor een volledige dagtraining (6 uur).

Google Analytics training volgen in Groningen

De training creëert in korte tijd een doorbraak in de huidige situatie. Na de training zit je weer vol energie om de website resultaten te gaan verbeteren.

Bel ons op 050 – 2808 875 of vul het contactformulier in

om de Google Analytics cursus op maat te bespreken.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 050 – 2808 875

of gebruik onderstaand formulier: