Page content

Full Service Online bureau Groningen

Goed gevonden is voor alle websites in alle branches van belang. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, goed gevonden worden is de sleutel tot succes. J&R maakt bedrijven goed vindbaarheid op het internet met een strakke website die goed te bekijken is op alle mobiele apparaten.

 

Full Service Online bureau Groningen

60 verschillende ondernemers 60 verschillende types

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 60- ondernemers ondersteund met het opzetten van een online business. Waar wij grote verschillen zien tussen ondernemingen is de manier waarop de nieuwe business wordt binnengehaald. Ondernemingen die geen duidelijke online strategie hebben blijven constant nieuwe klanten achterna rennen, blijven stressen als de sales even achter lopen en hebben veel uitgaven nodig om een sales te realiseren. Ondernemers die met de tijd mee zijn gegaan de afgelopen jaren profiteren en nu van en nog belangrijker de aankomende jaren zal internet steeds belangrijker worden.

Ondernemers die goed gevonden worden op het internet

 Hebben meer tijd om de eigen dienstverlening te verbeteren
 Constante aanvraag van werkzaamheden
 Werken AAN de business in plaats van IN de business
 Staan met een positief gevoel op
 Hebben meer tijd over voor de leuke dingen
 Krijgen de leuke klanten
 De onderneming heeft veel meer kans van slagen

Full Service Online Service

Website laten maken

Laat je bedrijf direct van de beste kant zien wanneer bezoekers de website bezoeken. Krachtige bedrijfswebsite waarbij je zelf ten alle tijden wijzigingen op kan doorvoeren. J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten.

Website van ontwerp tot Online bij ons volledig geregeld!

 

Website goed gevonden

Aan de hand van je doelstellingen en een vooronderzoek naar relevante zoekwoorden gaan onze Google specialisten aan het werk om je website goed vindbaar te maken. Het scoren op de eerste pagina maakt het verschil voor elke business!

Wij zorgen dat je goed gevonden wordt op Google

 

Social Media bedrijfsmatig inzetten

Social Media is een ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten, een goede online reputatie op te bouwen en in contact te komen met je doelgroep. Maar liefst 94% van de Nederlanders met een internetaansluiting maakt gebruik van één of meerdere Social Media. Maak ook je bedrijf Leuk op Social Media.

Wij ontwerpen en ontwikkelen krachtige Social Media- campagnes

 

Succesvolle website online

De resultaten van alle inspanningen rondom de website, zoals Google SEO, Google Adwords en Social Media worden bijgehouden en verwerkt in de maandelijkse rapportage. Op deze wijze heb je inzichtelijk welke kanalen goed worden functioneren en wat het effect is van het ingezette kanaal.

 

Begin de samenwerking

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd welke service van ons het beste bij u past?
Nodig ons uit voor een gesprek.