Page content

Evenementen website laten maken

Loop je rond met het idee om een evenementen website te laten bouwen? Op een professionele manier het evenement promoten op het internet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. J&R Marketing maakt professionele websites voor verschillende evenementen. Wij hebben ervaring met het bouwen van kwalitatieve websites voor verschillende doeleinden. De website is volledig opgezet nieuwe klanten te realiseren via het internet en het evenement krachtig online neer te zetten. Zonder technische kennis kan je zelf alle inhoud van jouw website beheren, en de website ziet er perfect uit op smartphones, tablets en desktops.

Evenementen Website laten maken door J&R Marketing

De voordelen op een rij:
Je website eenvoudig zelf aanpassen
Je website wordt goed gevonden op Google
Je website heeft een modern design in uw huisstijl
Je website is goed leesbaar op smartphones en tablets
Je hebt inzicht in bezoekersaantallen en website-gegevens
Wij adviseren je over de website teksten
Wij stellen je e-mailadressen volledig in
Snelle webhosting
Domeinnaam, verhuizing, onderhoud en volledige ondersteuning
Alles goed geregeld
Website met een Perfect design op smartphones, tablets en desktops
Social Media integraties
Je krijgt onze praktijkervaring
Persoonlijk contact

 

Website laten maken voor een evenement

Als je ervoor kiest om een website te maken voor een evenement zijn een aantal punten van belang. Met ons systeem is het mogelijk dat klanten zich online inschrijven voor jouw evenement. Tevens kunnen de klanten online de kaartjes bestellen. Een top webdesign die volledig past bij het evenement. Ook is het mogelijk om de website te verrijken met Youtube filmpjes, afbeeldingen en PDF- formuleren.

Wij maken de website volledig responsive. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waar op hij wordt bekeken. Het maakt dus niet uit of de website op een smartphone, tablet of ‘gewone’ computer wordt bekeken, het ziet er altijd goed uit. Jouw website Compleet & Mobiel vriendelijk.

Website zelf eenvoudig beheren en aanpassen

Om de website te beheren heb je geen technische kennis nodig. Het CMS- systeem is zeer gemakkelijk in gebruik en je ontvangt van ons een duidelijke handleiding waarin alle belangrijke functies van het beheer achter de website worden uitgelegd. Heb je toch nog vragen? Je kunt ons altijd bellen.

Makkelijk foto’s en video’s plaatsen op de website

Het plaatsen- of updaten van filmpjes op de website is zo gebeurt. Wil je foto’s plaatsen van geslaagde kandidaten of van het personeel. Met enkele muisklikken publiceer je alle foto’s en video’s zodat de website altijd up to date is. De kracht van de website is dat je zonder technische kennis gemakkelijk wijzigingen op de website kunt doorvoeren.

Social media op de website

Social Media is een ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten, een goede online reputatie op te bouwen en in contact te komen met je doelgroep. Verschillende rijscholen zetten Facebook al in om nieuwe klanten aan te trekken. Wij hebben verschillende rijscholen ondersteund met een krachtige Social Media positionering.

Uitgebreide statistieken van je website door middel van Google Analytics integratie

Bij je website pakket zit ook Google Analytics inbegrepen. Met Google- Analytics heb je inzichtelijk hoeveel bezoekers er op de website komen en wat deze bezoekers op de website doen. Hiervoor integreren wij Google Analytics in je website. Google Analytics houdt alles bij wat er gebeurt op de website. Je kan zelf eenvoudig inloggen op Google Analytics om bijvoorbeeld te bekijken hoeveel bezoekers je hebt gehad en waar deze bezoekers vandaan kwamen.

BEGIN DE SAMENWERKING
J&R Marketing zorgt ervoor dat je evenement goed overkomt op het internet met een grafisch strakke website die aansluit bij de doelgroep.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden op het internet?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek: 050 – 280 8875