Page content

Adwords uitbesteden

Direct Goed Gevonden worden op Google

Op zoek naar een bureau om uw Adwords campagne aan uit te besteden? J&R ondersteunt tientallen verschillende ondernemingen uit verschillende branches met een krachtige online positionering. Google Adwords zetten wij hierbij graag in, omdat de resultaten met Google Adwords met geen andere marketingkanaal te vergelijken zijn. Zoekmachine marketing behoort tot onze dagelijkse bezigheid.

Constant analyseren, optimaliseren en werken aan maximale conversies is onze taak. Het adverteren met Google Adwords heeft als grootste voordeel dat alle resultaten meetbaar zijn. Kleine ondernemingen kunnen al succesvol adverteren op het internet. Met minimale budgetten bereik je doelgroep(en) die je anders nooit zal bereiken.

Adwords uitbesteden aan J&R

Jarenlange ervaring met Adwords adverteren
Maximaal resultaat van de Adwords campagne
Wij zijn official Google Partners
Persoonlijk contact
Inzichtelijke resultaten
Constante bijsturing
Maandelijkse rapportage

Vandaag nog goed gevonden worden op Google? Met een krachtige Google Adwords- strategie bereiken onze specialisten bezoekers in de gewenste demografische gebieden. Google Adwords is ideaal om in te zetten, omdat uw doelgroepen op zoek zijn naar bedrijven zoals die van u. Alle resultaten zijn meetbaar en u bent direct vindbaar op Google.

Onze Google Adwords specialisten brengen onze praktijkkennis over op uw website. Krachtige opzet van de Adwords campagne, constante bijsturing in combinatie met doorgedachte landingspagina’s is de sleutel tot een winstgevende Adwords campagne.

Voordelen van Google Adwords

Direct goed gevonden op Google
Meer relevante bezoekers op de website
Alleen scoren op relevante zoekwoorden
Meer conversies
Kosten en baten zijn heel overzichtelijk
Sturen op rendement

Verschillende mogelijkheden om Google Adwords in te zetten

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het adverteren via Google Adwords:
1. Op Google Search
2. Op het Display Netwerk (andere sites)
3. Google Retargeting

Google Search

Adverteren met Google Search is erg krachtig. Mensen zoeken naar uw diensten/producten op Google en als uw bedrijf wordt vertoond is de kans groot dat potentiële klanten bij u uitkomen. Het effect van Google Search is door te meten naar resultaat. Krachtige landingspagina’s maken het verschil met Google Search.

Display Netwerk

Het display netwerk van Google advertenties werkt goed om een bredere doelgroep te bereiken. Naamsbekendheid vergroten? Google Display Netwerk helpt!

Google Retargeting

Een andere krachtige manier van adverteren op internet is Google Retargeting. Deze vorm van adverteren wordt momenteel nog door maar weinig ondernemers ingezet, terwijl er zeer grote resultaten mee behaald kunnen worden. Google Retargeting richt zich op bezoekers die al interesse hebben getoond in een product, maar die dit product nog niet direct hebben aangeschaft.

Google Adwords krachtig uitbesteden

J&R Marketing maakt bedrijven beter vindbaar op het internet met grafisch strak neergezette landingspagina’s, krachtige Adwords campagnes en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Ook benieuwd naar uw mogelijkheden op het internet? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op voor succes op het internet 050 – 280 8875

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Adwords uitbesteden

Plaats een reactie


*