Page content

Over ons

‘’Wij zien onze klanten als partners’’

In de afgelopen jaren hebben wij constant nieuwe media omarmt, hebben we het mobiele verkeer omgezet in klanten en verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIN, ontdekt als krachtige marketingkanalen.

Omdat we tientallen MKB-bedrijven uit verschillende branches ondersteunen, diverse online projecten hebben en verschillende webwinkels runnen, blijven wij ons dagelijks ontwikkelen op het gebied van online marketing en delen we deze kennis met en voor onze klanten.

Samen Met J&R ‘’Succesvol op het internet’’

Wwij houden de online ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen deze toe op onze eigen websites/webwinkels/diensten en ondersteunen onze klanten met deze opgedane kennis. Zo ben je bij ons altijd verzekerd dat je net dat ene stapje voor bent op de concurrent en altijd keuzes maakt op basis van onze uitgevoerde expertise.

button-vrijblijvendadviesgesprek

"Bij vragen kun je altijd persoonlijk bij J&R Marketing terecht dit vind ik echt een pluspunt"

Andre Smeltekop - www.timmerbedrijfsmeltekop.nl

"Sinds de ondersteuning van J&R zijn de maandelijkse kosten voor google-adwords met enkele honderden euro's per maand gedaald en het aanmeldingen met 30% gestegen."

Ruud en Hilde - www.inrelatietherapie.nl

Het doel van J&R Marketing

J&R Marketing staat voor succes op het internet. Constante doorontwikkeling op het gebied van (online) marketing, werken met succesvolle en geteste praktijk strategieën. Wij helpen onze klanten om succesvol te worden en te blijven op het internet. Samenwerken is een cruciaal begrip in onze markt. Wij zien onze klanten dan ook als partners. Jij kent je eigen producten/diensten het beste en wij gebruiken onze online ervaring om het te vertalen naar een online succes.

Waarom J&R Marketing?

  Meedenken/uitvoering van een succesvolle strategie
  Unieke Online strategie
  Persoonlijke benadering
  Korte communicatielijnen
  Maximaal resultaat van de online campagnes
  Goed gevonden door de juiste doelgroep(en)!
  Mobiel vriendelijke website (eenvoudig zelf te beheren)
  Constante doorontwikkeling

Wij ontwikkelen en maken websites vindbaar voor ondernemers

Ons team staat voor je klaar om ook jouw onderneming succesvoller te maken. Wil jij ook werken met bewezen- en geteste praktijk strategieën? Dat kan. Wij begrijpen heel goed dat je ons eerst even wilt leren kennen. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.

afspraak-maken