Het hebben van alleen een website is lang niet meer genoeg. Het gaat erom dat de website goed wordt gevonden op Google om op deze manier nieuwe klanten aan te kunnen trekken. Heb jij een website, maar wordt de website niet goed gevonden op Google? Dan haal je niet het maximale uit de website en is de website niet meer dan een visitekaartje.

Help, de website wordt nog niet goed gevonden op Google

Als de website niet goed wordt gevonden op Google, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Waar het precies aan ligt is voor de meeste ondernemers ook niet van belang, maar ze willen simpelweg goed gevonden worden op Google. Wanneer de website niet goed wordt gevonden op Google;

- Mis je potentiele klanten
- Groeit de onderneming minder snel
- Blijf je afhankelijk van koude acquisitie
- Haal je niet het maximale uit de website
- Blijft de website niet meer dan een visitekaartje

In de afgelopen jaren is internet een belangrijke rol gaan spelen voor ondernemers. Steeds meer ondernemers zetten internet al succesvol in en krijgen op deze manier meer klanten en opdrachten. Ontdek ook hoe jouw website goed gevonden kan worden op Google.

Wil je meer klanten krijgen via het internet?

Om meer klanten te krijgen via het internet dient de website goed gevonden te worden op Google op relevante zoekwoorden voor de website. Hoog scoren op Google is van groot belang en dit wordt steeds belangrijker. Ondernemers die goed worden gevonden op Google merken het verschil. Je krijgt constant nieuwe bezoekers op de website. Onze Google specialisten laten websites scoren op relevante zoekwoorden en werken aan maximale website resultaten. Door middel van doelstellingen en een vooronderzoek naar relevante zoekwoorden gaan onze Google specialisten aan het werk om ook jouw website beter vindbaar te maken. Hoog scoren in zoekmachines maakt het verschil!


Een goed gevonden website op Google

  • Meer gerichte bezoekers op de website
  • Meer aanvragen via de website
  • De klanten komen naar jou toe
  • Maximaal resultaat met de website


Hoe wil je goed gevonden worden in Google?

Goed gevonden worden in Google kan op twee manieren. Beide manieren hebben verschillende voordelen voor de website. De twee manieren om goed gevonden te worden op Google zijn;

  • Google SEO (gratis zoekopdrachten in Google)
  • Google SEA (betaalde advertenties in Google)

Laat je vooral niet afschrikken door de betaalde advertenties van Google. Google Adwords is één van de krachtigste marketing kanalen om meer bezoekers op de website te krijgen. Alle resultaten zijn meetbaar en de website is direct vindbaar op Google. Voornamelijk voor nieuwe websites is het aan te raden om Google Adwords in te zetten.

Lees meer over Google Adwords

Begin de samenwerking!

J&R Marketing maakt bedrijven vindbaar op Google met grafisch strak neergezette websites en brengt bedrijven op deze manier in contact met nieuwe klanten. Wil je ook website die goed wordt gevonden op Google?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek: 050 – 280 8875

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 050 280 8875 of gebruik onderstaand formulier: